Uitnodiging


Mannendag 2022

 

Broeders,

De voorbereidingen voor de – inmiddels traditionele – Mannendag zijn in volle gang.

Het thema voor deze dag die op 14 mei 2022 zal worden gehouden is ‘Wat, als de gang er uit is…’

Paul Visser zal, als spreker de bezoekers meenemen in het thema.


Wat, als de gang er uit is....

Het thema wat ik op de mannendag zal bespreken ‘Wat, als de gang eruit is?’ sluit enerzijds aan bij de (veelgehoorde) gevolgen van de Corona-crisis, maar geldt anderzijds ook veel breder. Het gevaar van ‘geestelijk achterop raken’ loert altijd. In de brief aan de Hebreeën wordt daar eerlijk en open de vinger bij gelegd. Deze brief,  neem ik dan ook als uitgangspunt voor mijn bijdrage. Middenin de soms onthutsende realiteit van verslappen en afzakken is er de rode draad van liefdevolle aansporingen, om een tandje bij te zetten en de gang erin te houden! Kort en krachtig staat dat verwoord in Hebr. 12:1,2: Laten we vastberaden de wedstrijd lopen die voor ons ligt, het gericht oog op Jezus…!


Even voorstellen:

Paul Visser (63) Geroepen door God zelf ben ik vanaf mijn 22ste actief werkzaam in Zijn Zaak, tot opbouw van Zijn koninkrijk.  Eerst als vicaris in Amsterdam, vervolgens als hervormd predikant in Aalburg, Harderwijk, Bergambacht, Den Haag, Amsterdam en vanaf september 2020 in Rotterdam. En dat nog altijd met veel enthousiasme en vreugde, omdat Hij die riep en roept trouw is en Zelf instaat voor de zegen! Daarnaast is hij o.a. verbonden aan het EO-programma De Kapel.


Met de bovenstaande introductie nodigen wij u 14 mei 2022 uit om dit thema verder te onderzoeken en te luisteren naar wat God ons te zeggen heeft, door deze spreker heen. Elk jaar blijkt weer dat de mannendag in het geloofsleven van de mannen, van grote betekenis is. Daar zijn wij dankbaar voor als bestuur. Maar wij gunnen dat niet alleen u als broeder, maar ook broeders die de mannendag nog niet kennen en bezocht hebben. Daarom vragen we u om deze uitnodiging zoveel mogelijk in uw omgeving te verspreiden. U kunt ook een kennis of vriend meenemen die Jezus nog niet kent.

U kunt zich inschrijven via aanmelden.mcgo@gmail.com  en via onze website www.mcgo.nl graag uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer vermelden.

Locatie: kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente, Dorpstienden 3 te Ouddorp.

Inschrijven en koffie vanaf 08.45 uur, we beginnen om 09.30 en we eindigen na een gezamenlijke lunch met een open einde.

Graag tot ziens op D.V. 14 mei 2022 in Ouddorp!